Register / Sign in

Registrera Profil

Här kan egenkonsulter och konsultbolag registrera en kompetensprofil för uppdragsutskick. Egenkonsulter kan även ladda upp sin CV.

icons8-linkedin-circled-128-1.svg

LinkedIn

Följ Paventia på LinkedIn och ”Connecta” med oss så har vi alltid uppdaterade kontaktuppgifter! Håll din LinkedIn profil uppdaterad med aktuell erfarenhet.

Logga in

Här kan du som redan registrerat en profil logga in. Som inloggad kan du ändra din profil, kontaktuppgifter eller ändra mejl för utskick.

Hur vi matchar kompetensen

Då vi har ett nytt uppdrag mejlar vi information till konsultbolag och konsulter som anmält intresse för utskick. Utskicken filtreras så att vi bara mejlar mottagare med matchande profil. Vi letar även aktivt efter konsulter och konsultbolag med rätt kompetens för uppdraget. Vi söker bland de kompetenser som registrerats och i uppladdade CV / konsulternas online CV på LinkedIn. Konsulter/bolag med matchande profil kontaktas sedan personligen via telefon. Får vi inte tag på konsulten skickar vi ett SMS eller ett mejl. 


Mer information om hur vi jobbar och hur hela processen ser ut fram till färdigt kontrakt finns under Specialist Search.