Registration

Konsult

Här kan du registrera dina kontaktuppgifter och din kompetensprofil. Du kan även ladda upp din CV och länken till din LinkedIn profil.

Registrera
icons8-linkedin-circled-128-1.svg

LinkedIn

Följ Paventia på LinkedIn och ”Connecta” med oss så har vi alltid uppdaterade kontaktuppgifter! Håll din LinkedIn profil uppdaterad med aktuell erfarenhet.

Connecta

Konsultbolag

Här registrerar du bolaget och en kompetensprofil för hela bolaget. Du kan även ange den mejladress vi ska använda för uppdragsutskick.

Registrera

Hur vi matchar kompetensen

Då vi har ett nytt uppdrag mejlar vi information till konsultbolag och konsulter som anmält intresse för utskick. Utskicken filtreras så att vi bara mejlar mottagare med matchande profil. Vi letar även aktivt efter konsulter och konsultbolag med rätt kompetens för uppdraget. Vi söker bland de kompetenser som registrerats och i uppladdade CV / konsulternas online CV på LinkedIn. Konsulter/bolag med matchande profil kontaktas sedan personligen via telefon. Får vi inte tag på konsulten skickar vi ett SMS eller ett mejl. 


Mer information om hur vi jobbar och hur hela processen ser ut fram till färdigt kontrakt finns under Specialist Search.